Ghent Exhibition Hotels Company


Bij het failissement van Ghent Syndicate1913  Ltd. in augustus, werd de tweede maatschappij, beheerd door Marsh & Knott failliet verklaard, namelijk het Ghent Exhibition Hotels. Deze maatschappy bezat het hotel Angleterre, reu du parc?? met 1000 kamers en hotel Majestic, reu de Coutrai ??? met 800 kamers.

Wie heeft meer informatie over deze hotels, foto’s of andere informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten